divendres, 24 de juny del 2011

Bon estiu!

  Hola a tots! Les vacances han arribat i a més és el fi de la primària, o sigui que la majoria de vosaltres passau a l'institut i ja no us tornaré a veure per l'escola.
Volia dir-vos que sou uns boixos i boixes fantàstics i que us estimo molt. M'ha agradat molt tenir-vos com alumnes.

Per una altra banda aquí us poso unes quantes recomanacions per aprofitar l'estiu.
-Llegir un llibre cada setmana. Seria convenient treure un llibre cada setmana de la biblioteca de Ca'n Ventosa. Han de ser llibres que estiguin recomanats per la vostra edat i que portin exercicis de comprensió lectora al final. D'aquesta manera us entretindreu i millorareu molt la comprensió i l'expressió escrita. Podeu demanar ajuda a la bibliotecària per triar els llibres.
- Fer alguns dels exercicis de Matemàtiques i llengua castellana la pagina de l'escola.http://www.eivissaweb.net/cpsablancadona/enllacos.htm
Ja sabeu que es convenient que mireu l'apartat de recursos deL tercer cicle i allí trobareu moltes activitats divertides per què no se us oblidi allò que hem aprés durant el curs.
Bé, No em queda més que desitjar-vos un bon estiu  i que tingueu sort en la vida.
Una abraçada.
CARMEN

1 comentari:

  1. carmeeen soi isa :: nosotros tambien te echaremoos muxo demenos y que iremos a berte tambien al colegio ajajaja a nosotros tambien nos as parecido una buenisiima profesora y que estamos encantadoos de aberte tenidoo y nada que aqui nos tienes para todo lo que haga falta...

    TEEEEEEEEEEQUERERMOS!!!!!!!!!

    BY:ISABEL CANALES CALLEJA

    ResponElimina